Корм для чотирилапих, що постраждали на Херсонщині

Дитяча підтримка і віра у перемогу – найсильніші. Черговий вияв людяності на небайдужості від молодших жителів Олевської громади, цього разу – до наших чотирилапих друзів.

Тимофій Хоречко розповів, що давно мріяв придбати спінінг, щоб рибалити під час літніх канікул. Майже половину необхідної суми, а саме 1000 гривень, йому вже вдалось зібрати.

Але черговий вияв терору та екоциду від загарбників повністю змінив плани 10-річного юнака. Дивлячись новини про затоплені міста і села внаслідок підриву Каховської ГЕС російськими військами, хлопець не зміг бути байдужим.

Всі зібрані раніше кошти Тимофій витратив на корм для котиків та собачок, що постраждали від катастрофи. Три пакети з різними кормами хлопець приніс до міської ради та передав міському голові Сергію Лисицькому. Тимофій зізнався, декілька пачок найулюбленішого корму свого домашнього улюбленця теж прихопив із дому.

Міський голова Сергій Лисицький розповів, що найближчим часом планується відправка чергового вантажу для постраждалої Херсонщини, тож корм для чотирилапих теж поїде в цьому ж відправленні.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту