Поїздка до дитячого табору в Естонію

На запрошення міської ради Таллінна на чолі з міським головою Михаїлом Килвартом дітки з Олевської громади відправились на відпочинок у дитячий табір в Естонію.

Це стало також можливим завдяки благодійному фонду BGV Геннадія Буткевича, який взяв на себе транспортні витрати подорожі наших дітей, народному депутату України Арсенію Пушкаренку та департаменту соціальної політики Житомирська ОДА, що допомогли організувати поїздку.

Відпочити відправились діти загиблих військовослужбовців, зниклих безвісти, а також тих, хто нині боронить Україну. На них чекає цікава та насичена програма, зокрема, пізнавальні екскурсії до Таллінна та Хаапсалу. Також вони візьмуть участь у традиційному масштабному XIII Молодіжному святі пісні й танцю, де зможуть більше дізнатися про естонську культуру та звичаї.

Міський голова Сергій Лисицький особисто зустрівся з дітками перед від’їздом. Він прокоментував: «Я щиро вдячний керівництву Таллінна та всім, хто долучився до організації та фінансування цієї поїздки в Україні. Завдяки вашій постійній надійній підтримці дітки зможуть відволіктися від війни та отримати нові емоції та враження».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту