Створення комісії для підтвердження догляду за особами з інвалідністю та інші питання виконкому

Сьогодні, 27 червня, під головуванням міського голови Сергія Лисицького відбулось засідання виконавчого комітету, де було розглянуто 21 питання.

Першим розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям Олевської громади. До міської ради звернулись по допомогу 22 місцевих мешканця, переважно на лікування. Загалом було виділено 58 тисяч гривень.

Одноголосно було підтримано рішення про створення комісії з питань встановлення факту здійснення догляду за особами з інвалідністю І чи ІІ групи та особами, які потребують постійного догляду та зареєстровані або проживають на території Олевської громади. Основна мета – підтвердження факту здійснення догляду.

Двох жительок громади представлено до присвоєння почесного звання «Мати-героїня». Жінки з села Копище та Майдан народили та належним чином виховали п`ятеро дітей до 8-річного віку.

Серед інших також розглядались питання: про погодження облаштування території по вул. Свято-Миколаївська в м. Олевськ,  надання дозволу на збір вихідних даних на приєднання до централізованої мережі водопостачання та  водовідведення та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту