Чи є в Олевській громаді пошкоджене житло внаслідок збройної агресії рф

Постраждалі, які є власниками житла, яке перебуває на контрольованих Україною територіях та було зруйновано внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією російської федерації, мають право на отримання грошової компенсації після проведення обстеження житла.

Для того, щоб отримати компенсацію потрібно звернутись до органу місцевого самоврядування або військово-цивільної адміністрації за місцем розташування зруйнованого житла.

Зауважимо, що відповідні запити від громадян вже надходили в і нашій громаді, хоча, на щастя, Олевська громада за час війни не зазнала руйнувань, обстрілів та не була в окупації.  Але реагувати на звернення потрібно. Тому була створена спеціальна комісія, яка виїжджала до даних громадян, які звернулися за виплатою. В ході обстеження було встановлено, що пошкодження житла внаслідок збройної агресії рф не було. Відповідні рішення комісії вже були затверджені на виконавчому комітеті міської ради.

Закликаємо всіх громадян бути виваженими та подавати документи на ті грошові компенсації, які відповідають необхідним критеріям.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту