5 річниця від дня створення військової частини А7306

Сьогодні, в День Конституції України, Олевщина відзначила ще одне свято – п’ята річниця від дня створення військової частини А7306.

В Олевському міському будинку культури відбувся урочистий захід, де військові отримали нагороди та перейняли позитивні емоції від виступів місцевих виконавців та колективів.

Міський голова Сергій Лисицький привітав присутніх з подвійним святом та побажав нашим захисникам і захисницям міцного здоров’я, добробуту в сім’ї та якнайшвидшої перемоги. Також він подякував їм за спокій у громаді, запевнив у постійній підтримці та вручив подяки Олевської міської ради 6 військовослужбовцям за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України і вірність військовій присязі.

Крім того свої відзнаки та нагороди військовим вручили командир військової частини А7306,підполковник Олег Климчук, голова Звягельської районної ради Артур Загривий, заступник голови Звягельської РВА Олег Зубовський, секретар міської ради м. Звягель Оксана Гвозденко.

Концертну програму підготували учасники художньої самодіяльності, колективи та виконавці Олевської громади. Завершився захід спільним виконанням пісні «Червона калина».

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту