Ремонт квартири для сім’ї, що виховує дитину з інвалідністю

Ірина Губенко перебувала на квартирному обліку як людина, яка виховує дитину з інвалідністю, що пов’язана з Чорнобильською катастрофою. В 2020 році вона отримала квартиру. Втім, житло перебувало в жахливому стані та не було придатне для проживання. Тож сім’я з дітками винаймали місце для проживання.

Міський голова Сергій Лисицький неодноразово спілкувався з родиною, шукав шляхи вирішення проблеми. Він прокоментував: «Після чергового виселення сім’ї з орендованого житла стало зрозуміло – потрібно терміново шукати можливість ремонтувати їх власну кварту. Я не зміг стояти осторонь цієї проблеми, тож було прийняте рішення про початок ремонту».

Для виконання робіт ми запросили брата нашого загиблого Героя Сергія Малиновського – В’ячеслава Малиновського.

Після якісного ремонту квартиру важко впізнати: з існуючої однієї кімнати було зроблено три і добудувано ванну кімнату. Вирівняли та оздобили стіни і стелю, замінили електромережу, відремонтували водопостачання та водовідведення. За власні кошти міський голова Сергій Лисицький придбав для сім’ї душову кабіну.

Ми щиро вдячні всім спонсорам, які допомогли придбати будівельні матеріали. Разом нам вдалось зробити гарну справу – покращити життя ще однієї родини нашої громади.

 

Фото ДО ремонту

Фото ДО ремонту

Процес ремонту

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту