Вчинив злочин – відповідай!  

Олевським відділом Коростенської окружної прокуратури спільно із співробітниками Управління СБУ, працівниками поліції, викрито ряд кримінальних правопорушень проти довкілля на території Олевської територіальної громади та вжито реальних заходів, спрямованих на викриття злочинців, які займаються незаконними рубками, перевезенням лісопродукції без відповідних документів.

За результатами досудового розслідування прокурорами за фактами незаконних рубок обвинувальні акти скеровувались для розгляду та притягнення винних осіб до відповідальності до суду.

Так, 29.06.2023 року Ємільчинським районним судом визнано винуватим та засуджено особу за незаконну порубку лісу, перевезення, без відповідного на те дозволу (лісорубного квитка) на території лісового масиву с. Сарнівка Коростенського району, квартал 83, виділ 8 Корощинського лісництва ДП «Олевський лісгосп АПК» та заподяв лісу шкоду на суму близько 100 тисяч гривень до 5 років позбавлення волі, з випробуванням, за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 246 КК України.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту