«Оказія» на сцені Олевського МБК

29 червня в Олевському МБК відбулось представлення музичної комедійної вистави «Оказія» від аматорської творчої групи «Креатив» з міста Коростень.

Авторська комедія в українському стилі висвітлила гострі соціальні теми, як батьки і діти, соціальний статус, антисемітизм та інші. А цікавий сюжет та майстерна гра акторів залишили незабутні враження для глядачів.

Автор сценарію – Діана Волківська. Вона стала стипендіаткою у розділі «письменники» на призначення стипендій Президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва.

100% від зібраних коштів підуть на Збройні Сили України, зауважили учасники творчої групи, адже волонтерити «Креатив» почав від початку повномасштабного вторгнення, з лютого 2022 року.

Загалом у них в доробку є 5 вистав і обіцяють відвідати Олевськ ще раз. Слідкуйте за анонсами відділу культури та туризму Олевської міської ради, щоб не пропустити. Це варто побачити!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту