Ремонт поверху будинку для родини Дубровець

Для родини Дубровець з села Копище, де виховуються 8 дітей, повністю відремонтували другий поверх будинку. Наприкінці 2022 року життя родини перевернулося через трагедію: автомобіль з батьками діток підірвався на міні. Непоправна втрата для всієї родини, біль якої неможливо зменшити.

Олевська міська рада від перших днів трагедії опікується та співпереживає родині, а також сприяє у надані будь-якої допомоги, щоб підтримати сім’ю у складний для них час. Міський голова Сергій Лисицький попередньо обговорював зі старшими членами родини проблемні питання, щоб працювати над їх вирішенням. Серед них – незавершений другий поверх будинку.

Завдяки якісній співпраці та комунікації з благодійниками, цю проблему вдалось вирішити: відремонтовані стіни, підлога, стелі, замінені електромережа і тепломережа, встановлено міжкімнатні двері, виконані роботи по монтуванню сходів на другий поверх, закуплено обладнання для котельні та виконані всі необхідні для їх функціонування роботи.

Ця комплексна допомога була ініційована «Пержанською рудною компанією», яка спільно з Благодійним фондом BGV Геннадія Буткевича взяла на себе покриття всіх витрат та безпосереднє виконання ремонтних робіт у будинку родини Дубровець.

Наразі дітки вже розподілили між собою кімнати та із захопленням розповідають про майбутнє розташування меблів у них.

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Ми щиро вдячні Пержанській рудній компанії, Благодійному фонду BGV Геннадія Буткевича за те, що не залишились осторонь і допомогли зробити ремонт поверху для родини нашої громади. Ваша підтримка та внесок – неоціненні».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту