Олевський ЦДЮТ зібрав понад 13 тисяч гривень для ЗСУ

Цими вихідними вихованці Олевського ЦДЮТ провели пісенну благодійну акцію на підтримку Збройних Сил України.

Не зважаючи на рекордну спеку, на площі біля залізничного вокзалу зібрались перехожі, які із задоволенням слухали патріотичні пісні.

Участь у пісенній акції взяли вихованці вокальних гуртків Олевського ЦДЮТ: Горпинич Іванка, Гарбовська Карина, Курильчук Вікторія, Мосійчук Вікторія, Парсова Анжеліка, Корчевська Діана, Слівінська Тетяна, Талах Зоріна, Мартинчук Злата, Павленко Анна, Виговська Злата, Ковальчук Діана, Узварова Олександра; викладачі: Артем Курбеко та Олександр Талах, а також Павло Шинкар та В’ячеслав Ліпей.

Загалом своїми талантами їм вдалось зібрати 13 308 гривень. Ці кошти діти передали міському голові Сергію Лисицькому на потреби ЗСУ.

В дружній атмосфері вони поспілкувалися про ідею виникнення такої благодійної ініціативи, а також розповіли про свої подальші плани: зізнаються, що брати участь у заході їм дуже сподобалось і вже організовують «співочу поїздку» в села громади.

«Хочемо ще подякувати всім людям, які відгукнулись і допомогли зібрати ці кошти. Ми дуже старались гарно провести нашу пісенну акцію, щоб підтримати наших воїнів», – розповідають діти.

Міський голова Сергій Лисицький подякував вихованцям ЦДЮТ та відмітив, що така підтримка та ініціативність допомагає нашим військовим та наближає перемогу України.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту