Профорієнтація суб’єктів пробації

Нещодавно з клієнтами пробації Коростенського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» у Житомирській області, з метою профорієнтації та подальшого трудовлаштування, проведена просвітницько-інформаційна бесіда щодо наявних вакансій на ринку праці в Житомирській області.

Провела роботу із засудженими начальником Коростенського районного сектору №3 з питань пробації Анжелою Козловець.

Начальник районного сектору з питань пробації довела до відома інформацію про те, що станом на 31.07.2023 року на КП “Житомирводоканал” наявні вакансії: водій автотранспортних засобів, машиніст екскаватора, слюсар з ремонту автомобілів, слюсар-ремонтник, слюсар аварійно-відновлювальних робіт, контролер водопровідного господарства, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування, машиніст компресорних установок, машиніст насосних установок (мулової НС), монтажник, електрогазозварник, двірник, муляр, маляр, штукатур. Контактна адреса КП “Житомирводоканал”: вул. Чуднівська, 120, м. Житомир, 10005, тел. (0412) 52-01-12,  e-mail: vodokanalzt@ukr.net.

Додатково суб’єктам пробації було доведено до відома, що відповідно до чинного законодавства України, засуджена особа немає заборони щодо зміні місця проживання та місця роботи у межах території держави, лише, відповідно до ст.76 Кримінального кодексу України, засуджені зобов’язані повідомляти уповноважений орган з питань пробації про зміну місця проживання, роботи або навчання.

По закінченню бесіди, клієнтам пробації вручено інформаційний лист про наявні вакансії.

Коростенського районного сектору №3
філії «Центр пробації» у Житомирській області

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту