Олевський ліцей №3 зібрав 15 тисяч гривень для ЗСУ

Чергова підтримка наших військових від учнів Олевської громади. Цього разу свою активність та ініціативність проявили діти Олевського ліцею №3.

На День знань адміністрація ліцею організувала благодійну акцію «Дякуємо ЗСУ за спокій 1 вересня». Після святкової лінійки та першого уроку, який був приурочений захисникам України, діти мали змогу долучитися до різних цікавих локацій.

Учні вчились надавати першу медичну допомогу, плести патріотичні браслети, брали участь у спортивних розвагах, робили патріотичний бодіарт, співали українські пісні. Була навіть можливість дізнатися свій зріст, вагу та виміряти тиск. Одночасно з цими розвагами діти, батьки та вчителі донатили.

Загалом вдалось зібрати 15 000 гривень. Ці кошти учні ліцею разом з директоркою Раїсою Бабич та заступницею з виховної роботи Ольгою Фещук передали міському голові Сергію Лисицькому на потреби Збройних Сил України.

«Дякую вам, дітки, за вашу підтримку. Це не лише ваш внесок у закупівлю необхідного для наших військових, тут ваша любов і жага до Перемоги», – звернувся до учнів міський голова.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту