Олевська громада отримала 20 генераторів та медичні засоби від благодійників

20 генераторів, інвалідні візочки, ходунки для пересування та медикаменти отримала Олевська громада від благодійної організації «Оберіг-26». Пристрої та засоби не нові, але в дуже хорошому стані.

Це вдалось досягти завдяки плідній співпраці міського голови Сергія Лисицького, його заступника Юрія Данюка, депутата міської ради Сергія Вовка та директора благодійного фонду «Дзвони Чорнобиля» Леоніда Антонюка.

Міський голова Сергій Лисицький в комунікації з благодійниками домовився про передачу для Олевської громади 62 генераторів для якісної підготовки міста та сіл до зимового періоду.

Перші 20 генераторів, що ми вже отримали, передадуть на доукоплектування закладів освіти громади: ліцеїв, гімназій та дитячих садочків, щоб діти мали безперебійний доступ до освітнього процесу навіть у випадках можливих блекаутів. Засоби медичного застосування були передані до Олевської центральної лікарні.

42 генератори ми ще очікуємо, вони допоможуть функціонувати закладам медицини та культури громади.

Ми щиро вдячні благодійникам за їх підтримку та допомогу. Цей внесок допоможе дітям Олевщини якісно навчатись у будь-яких умовах.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту