Благодійний фонд «Місія в Україну» в Олевську

Благодійний фонд «Місія в Україну» завітав в Олевську громаду. Зустріч була організована міським головою Сергієм Лисцьким та депутатом Олевської міської ради Сергієм Вовком.

Головні завдання фонду: забезпечувати консультативною та практичною допомогою жінок з небажаною вагітністю, здійснювати просвітницьку профілактичну роботу серед підлітків та молоді з метою пропагування здорового способу життя, забезпечувати дітей та молодь з інвалідностями медико-соціальною реабілітацією та сприяти їх інтеграції у суспільство, мотивувати та мобілізувати суспільство для допомоги жінкам з небажаною вагітністю та дітям з інвалідністю.

Представники організації провели лекції для 10-11 класів Олевського ліцею №3, учнів Олевського професійного ліцею, лікарів та соціальних представників в Олевській центральній лікарні.

Лектори розповіли про діяльність фонду та цілі, що ставить перед собою «Місія в Україну». Вони повідомили, що за 25 років діяльності було народжено понад 3000 дітей за підтримки фонду. А також поділились цікавим фактом: з початку повномасштабного вторгнення серед малюків стало більше народжуватись хлопчиків-близнюків.

Олевський ліцей №3

Олевський ліцей №3

Олевський ліцей №3

Олевський професійний ліцей

Олевський професійний ліцей

Олевський професійний ліцей

Олевський професійний ліцей

Олевська центральна лікарня

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту