Спільними зусиллями придбали чергову автівку на фронт

Із перших днів повномасштабного вторгнення наша громада допомагає військовим-землякам. Нещодавно передали вже 35-ту автівку! Цього разу – саперам, які звернулися до нас з особливим проханням: вони потребували авто для виконання специфічних завдань – із кузовом, аби перевозити міни з деокупованих звільнених територій.
 
Традиційно кошти на її придбання збирали всі разом, зокрема, на благодійних концертах та ярмарках. Частину грошей нам вдалося зібрати самотужки, однак цього було недостатньо. Тоді про нашу ініціативу дізнався народний депутат України Арсеній Пушкаренко, який не лише допоміг у придбанні авто, а й профінансував ремонт, технічне обслуговування і фарбування автомобіля.
 
За виконання робіт для підготовки автомобіля до фронту щиро вдячні Івану Стрелюку, Олексію Тимощуку, Василю Павленку та В’ячеславу Русанову. Ваш час та сили – це справжня підтримка нашим військовим!
 
“Ми вже передали автівку нашим військовим, які після короткої ротації знову вирушили на передову. Пишаюся тим, що наша громада – одна з тих, яка чи не найбільше передала автівок нашим захисникам. Дуже приємно бути вчергове максимально дотичним до процесу, переганяючи даний автомобіль з Тернопільської області безпосередньо до олевських майстрів. Дякую всім землякам за небайдужість і за те, що продовжуєте підтримувати наших захисників! Дякую Арсенію Михайловичу, який долучився до нашої ініціативи!” , – зауважив міський голова Сергій Лисицький.
 
В єдності наша сила! Разом – до Перемоги!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту