Надання матеріальної допомоги та інші питання бюджетної комісії

Сьогодні, 3 жовтня, відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій.

У роботі комісії взяли участь: секретар міської ради Сергій Мельник, заступник міського голови Василь Ковальчук, члени комісії: Катерина Світельська, Віктор Шапорда, Алла Гаврилюк, Назар Ковальчук, Леонід Хомутовський і начальники відділів та управлінь міської ради.

Загалом було розглянуто 15 питань, серед яких: внесення змін до бюджету та надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. До міської ради звернулось 20 місцевих жителів по допомогу на дороговартісне лікування. Загальна сума допомоги – 200 000 гривень. Члени комісії одноголосно підтримали відповідний проєкт рішення, тож він буде винесений на розгляд депутатів міської ради на черговій сесії.

Розглянули присутні проєкт рішення про намір передати в оренду на аукціоні об’єкти нерухомого майна, що належать до комунальної власності Олевської міської територіальної громади. Мова йде про приміщення в нежитлових будівлях в селах Жубровичі та Радовель. У разі прийняття відповідного рішення на сесії міської ради, приміщення можуть бути передані в оренду без права викупу та без права передачі в суборенду.

Серед інших також розглянули питання: про надання дозволу на безоплатну передачу інших необоротних матеріальних активів (генераторів) з балансу Олевської міської ради на баланс відділу освіти, молоді та спорту, про надання дозволу відділу освіти, молоді та спорту на передачу в оренду на аукціоні приміщень харчоблоків та інші.

 

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту