Відбулись засідання постійних комісій міської ради

3 жовтня відбулось засідання постійної комісії з соціально-гуманітарних питань, де розглянули 4 питання.

На комісії були присутні секретар міської ради Сергій Мельник, заступник міського голови Юрій Данюк, члени комісії: Наталія Яценко, Марина Шибецька, Світлана Гергало, Володимир Гаврилюк і начальники відділів та управлінь міської ради.

Члени комісії розглянули рішення про затвердження мережі закладів дошкільної освіти та дітей у них на 2023-2024 навчальний рік. Мережа включає в себе 25 освітніх закладів, у 8 з яких організоване інклюзивне навчання. Загалом дитячі садочки громади відвідує понад 1000 дітей.

Таке ж рішення розглянули щодо мережі закладів загальної середньої освіти, закладів позашкільної освіти, класів, учнів та дітей у них на 2023-2024 навчальний рік.

На території громади є 28 закладів загальної середньої освіти, які відвідує майже 5 тисяч дітей. Також в мережі є Міжшкільний ресурсний центр, центр дитячої та юнацької творчості і дитячо-юнацька спортивна школа.

Також сьогодні відбулось засідання постійної комісії з питань містобудування, архітектури та землекористування.

Всі розглянуті питання будуть винесені на розгляд депутатів на засідання чергової сесії Олевської міської ради, яке відбудеться 5 жовтня.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту