Авто для військового 60 окремої піхотної бригади

Продовжуємо допомагати автівками військовим нашої громади. Цього разу транспортний засіб передали Сергію Денисенку, нашому земляку з 60 окремої піхотної бригади.

Мати військового Лариса Денисенко організувала збір коштів для придбання авто, зібравши завдяки небайдужим жителям та друзям родини близько 80 тисяч гривень. Зокрема, допомогу надали також брат Віталій Ковальчук, Руслан Місько, Сергій Саковець, Юрій Степушенко, Юрій Шмат, Олександр Шинкар, Назар Ковальчук, Людмила Черних, Роман Бочковський.

Цих коштів для купівлі не вистачило, тож нашому військовому вдалось допомогти завдяки активним діткам нашої громади. Зокрема, Новоозерянському ліцею та Олевському ліцею №1, які напередодні передали зібрані на благодійних заходах кошти до міської ради.

Каркас і тент для кузова зробили рідний брат військового разом з друзями. А підготувати авто до фронту, ремонт та фарбування, допомогли Іван Стрелюк та Петро Кравченко, виконуючи свою роботу безкоштовно. Допомагати військовим вже прагне й підростаюче покоління – син нашого майстра також долучився до ремонту.

«Чергове підтвердження того, що об’єднуючись нам вдається підтримати наших військових краще. Рідні, друзі, спеціалісти своєї справи, діти, благодійники і небайдужі жителі – всі зробили свій внесок. Дякую кожному, хто долучився! І не зупиняємось!», – прокоментував міський голова Сергій Лисицький.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту