На бюджетній комісії розглянули 16 питань

Сьогодні, 7 листопада, відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань бюджету, економічного розвитку, комунальної власності, підприємництва, торгівлі та залучення інвестицій.

У роботі комісії взяли участь: секретар ради Сергій Мельник, заступник міського голови Василь Ковальчук, депутати, члени комісії: Алла Гаврилюк, Віктор Шапорда, Назар Ковальчук і начальники відділів та управлінь міської ради.

Загалом було розглянуто 16 питань, серед яких – розподіл додаткової дотації. З державного бюджету надійшла додаткова дотація відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України на здійснення повноважень органів місцевого самоврядування на територіях України, що зазнали негативного впливу у зв’язку з повномасштабною збройною агресією російської федерації. Отримані кошти підуть на оплату енергоносіїв та комунальних послуг (опалення) закладам середньої освіти, дошкільним навчальним закладам та адміністративним приміщенням громади.

Розглянули також внесення змін до бюджету Олевської міської територіальної громади на 2023 рік. Члени комісії детально опрацювали та обговорили уточнення доходної частини загального фонду бюджету громади. Відповідне рішення буде винесене на чергову сесії міської ради, яка відбудеться 9 листопада, на розгляд депутатів.

Також були розглянуті питання: про надання дозволу Комунальному некомерційному підприємству «Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради на списання з балансу медичного обладнання, затвердження програми транспортування хворих з хронічною нирковою недостатністю, які отримують програмний гемодіаліз в лікувально-профілактичних закладах Житомирської області та проживають на території Олевської міської територіальної громади на 2024 рік, оголошення аукціонів про передачу в оренду об’єкта нерухомого майна, що належить до комунальної власності Олевської міської територіальної громади та інші.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту