Ремонт “швидкої” для військових

Евакуаційний медичний автомобіль на фронті – це сотні збережених життів наших захисників. Втім, саме такі авто найчастіше потрапляють під обстріли та зазнають пошкоджень.

До міської ради звернувся житель села Сущани Анатолій Новак: його авто знову попало під обстріл і потребувало термінового ремонту. Раніше ми вже допомагали всією громадою збирати кошти на ремонт цього транспорту, зокрема, соціальні структури.

Цього разу авто ремонтували безпосередньо в Олевську. Придбали необхідні запчастини на близько 9 тисяч гривень. Майже всю цю суму до міської ради принесли учні Олевського ліцею №2, зібравши кошти на благодійному ярмарку.

Попри не високу ціну запчастин, ремонтні роботи були дуже кропіткими та об’ємними. Вчергове абсолютно безкоштовно всі роботи виконав Іван Стрелюк. Дякуємо йому за його невтомну працю, професіоналізм та постійну підтримку наших військових!

Міський голова Сергій Лисицький прокоментував: «Координація процесу – це запорука оперативного реагування на такі ситуації. Дякую діткам, які продовжують організовувати ярмарки, щиро вдячний Івану Стрелюку, який постійно приходить на допомогу і ремонтує автомобілі для військових. Разом – ми сильніші! Об’єднуємось!».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту