В Олевську привітали працівників культури з професійним святом

В Олевському ЦДЮТ відбувся урочистий захід з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

З найкращими вітаннями до присутніх звернувся міський голова Сергій Лисицький: «Щиро дякую вам за вашу активну громадську позицію, щире бажання допомогти нашим військовим, вашу підтримку. Ваш внесок у піднесення морального духу, заохочення до дій тяжко переоцінити, адже ви своїми талантами торкаєтесь струн душі».

Міський голова вручив грамоти працівникам культури та прогресивній молоді. Серед нагороджених – талановита олевчанка Марина Долібець. Дівчина виконала гімн Європи українською мовою на урочистому заході – 12-тому Щорічному Форумі Стратегії ЄС в Словенії. Це вперше гімн Європи звучав солов’їною на такому високому рівні.

З вітальним словом виступила також начальниця відділу культури та туризму Анна Вжесінська. Вона вручила подяку начальника Коростенської районної військової адміністрації Олега Рябого завідувачці сільського клубу с. Хмелівка Вікторії Стовбун, а також вручила подяки працівникам культури від відділу культури та туризму Олевської міської ради. Привітала присутніх зі святом також директорка Олевської публічної бібліотеки, голова Олевської організації профспілки працівників культури Лідія Сібірьова.

З музичними вітаннями для присутніх виступили Олексій Буднік та Іванна Пархомчук. В репертуарі були українські народні пісні, класика української естради та авторські пісні Олексія.

По завершенню концертної програми директор ЦДЮТ Артем Курбеко вручив подяку Олексію Будніку.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту