Автомобіль для військового з села Озеряни

Нещодавно військовому з села Озеряни передали автомобіль для допомоги у виконанні бойових задач. Мужній оборонець захищає нашу землю від окупанта в складі 116 окремої механізованої бригади на тяжкій ділянці фронту.

Розпочали збір на авто особисто військові бригади, віддавши 30 тисяч гривень. Тоді на допомогу нашому захиснику прийшли односельці. Жителі Новоозерянського старостинського округу оперативно згуртувалися і разом зібрали 62 420 гривень та передали до міської ради.

Нам вдалось оперативно знайти та придбати автомобіль. За підготовку авто до фронту, абсолютно безкоштовно виконані всі ремонтні роботи, ми щиро вдячні Стрелюку Івану, Кравченко Петру та Осипчуку Володимиру.  

Запчастини для ремонту були придбані за кошти, передані до міської ради відділом культури та туризму з концерту народного інструментального ансамблю «Фаворит».

«Спільними зусиллями нам вдається продовжувати допомагати нашим військовим. Зараз на меті для всіх нас одне – підтримка наших захисників, адже тільки завдяки їм ми продовжуємо жити, тільки завдяки їм Україна залишається вільною і тільки завдяки їм ми маємо надію на світле майбутнє нашої держави», – зазначив міський голова Сергій Лисицький.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту