Авто для військового олевчанина на Донецький напрямок

Для нашого земляка, військового з Олевська, передали автомобіль. Захисник боронить українську землю від окупантів на Донецькому напрямку і надійний транспорт дуже необхідний для виконання бойових завдань.

Розпочала збір коштів мама захисника. Їй вдалось зібрати 2500 доларів та 20 тисяч гривень. Втім, необхідне авто коштувало більше. Тож на допомогу прийшли працівники Олевської міської ради, які напередодні Нового року разом зібрали 72 500 гривень власних коштів для Збройних Сил України.

Традиційно пошуком, купівлею та доставкою автомобіля зайнявся особисто міський голова Сергій Лисицький разом з керуючим справами виконавчого комітету Володимиром Дворецьким та волонтером Іваном Стрелюком. Окрема вдячність Сергію Ничипорчуку, який також до цього долучився та своїм особистим транспортом завіз їх до Закарпаття, де було придбане авто.

Все, що необхідно було для ремонту та фарбування автомобіля надав Дмитро Козловець. Щиро дякуємо за такий безкорисливий внесок.

Всю підготовку автомобіля до фронту, ремонт та фарбування, безкоштовно виконали Іван Стрелюк, Дмитро Стрелюк, Богдан Павленко та Володимир Рудницький. Глибока вдячність вам за численні години роботи, які ви виконуєте безкоштовно на благо нашим захисникам.

Дякуємо кожному, хто долучається до підтримки наших військових. Разом ми наближаємо перемогу!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту