Зустріч з призерами турнірів з тхеквондо

Підтримка спорту для дітей та активної молоді – один з пріоритетів нашої громади. І це дає свої результати – наші спортсмени гідно представляють Олевщину на обласному та всеукраїнському рівнях.

Заступник міського голови Юрій Данюк організував зустріч з чемпіонами і призерами змагань з тхеквондо, щоб дізнатись більше про тренування юних спортсменів та участь у різних змаганнях, запитати про потреби та привітати з пройдешніми святами, а також вручив символічні солодкі подарунки для тхеквондистів.

До розмови також доєднався військовий з нашої громади, який щойно ненадовго повернувся додому. Він відповів на питання спортсменів, розповів про умови наших захисників та побажав мирних днів і ночей.

Тренер юних тхеквондистів Ігор Попов розповів про здобутки своїх вихованців. Вони стали чемпіонами та призерами турнірів у містах Житомир і Луцьк, а також Житомирської області, зокрема: Назар Рубанський, Гліб Зейрук, Давид Шапіро, Максим Хлань, Ілля Мельник, Іван Денисенко, Антон Данюк, Кирило Данюк, Владислав Крижов, Денис Плотник, Денис Лісовий, Ігнат Колядич.

Щиро вітаємо спортсменів ГО СКО ТКД ІТФ «Фенікс» з гарним результатом, бажаємо нових досягнень і перемог!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту