Відбулось засідання виконавчого комітету

Сьогодні, 30 січня, відбулось засідання виконавчого комітету міської ради, де розглянули 48 питань.

Члени виконкому підтримали рішення про надання одноразової матеріальної допомоги 37 жителям громади. Більшість місцевих мешканців звертається за допомогою на лікування. Загальна сума виділеної допомоги – 87 тисяч гривень.

В Олевському центрі розвитку дитини №1 «Зірочка» відкрили інклюзивну групу з метою створення оптимальних умов для навчання дітей з особливими освітніми потребами, з урахуванням їхніх індивідуальних потреб та можливостей, забезпечення психолого-педагогічного супроводу. Рішення прийняте у зв’язку із зверненням батьків та висновком комплексної психолого-педагогічної оцінки «Інклюзивно-ресурсного центру».

Серед інших також розглядались питання про надання  статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердження списків громадян, які перебувають на квартирному обліку у виконавчому комітеті Олевської міської ради як такі, що потребують поліпшення житлових умов, надання дозволу на зрізання аварійних зелених насаджень,  визначення видів робіт для неповнолітніх засуджених та правопорушників, які будуть відбувати громадські роботи та Погодження переліку об`єктів і видів громадських робіт на 2024 рік та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту