Відбулось засідання сесії Олевської міської ради

Сьогодні, 8 лютого, відбулось засідання сесії Олевської міської ради, на якому було розглянуто 42 питання. Розпочалось засідання з Гімну України та хвилини мовчання за загиблими в російсько-українській війні.

Спочатку було розглянуто питання затвердження звіту про виконання бюджету Олевської міської територіальної громади за 2023 рік та внесення змін до бюджету Олевської міської територіальної громади на 2024 рік. Відповідні рішення прийняті одноголосно.

Матеріальна допомога виділяється 94 жителям громади. Більшість з них потребують допомоги на лікування. Загальна сума виділених коштів – 940 тисяч гривень.

Також депутати внесли зміни до статутів Корощинського, Хочинського та Калинівського закладів дошкільної освіти у зв’язку зі зміною юридичних адрес.

 Було прийнято рішення укласти з Товариством з обмеженою відповідальністю «Газорозподільні мережі України» договір на господарське відання складовими газорозподільної системи міста Олевськ, терміном на 3 роки. Рішення прийняте з метою кваліфікованого технічного обслуговування, утримання в технічно-справному стані об’єктів підвищеної небезпеки – газових мереж та обладнання.

Підтримали депутати рішення про дострокове припинення повноважень старости Жубровицького старостинського округу та звільнення старости Гілюка Євгена Володимировича.

Серед інших також розглядались питання про збільшення балансової вартості підземних водопровідних мереж в смт Дружба, внесення змін до Програми «Охорона навколишнього природного середовища та раціональне використання природних ресурсів на 2022 – 2025 роки», внесення змін до програми національного спротиву та територіальної оборони Олевської міської територіальної громади на 2023-2024 роки та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту