Повідомлення RASFF щодо виявлення металевих фрагментів в шоколадному печиві

Коростенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області, відповідно до листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 20 лютого 2024 року No 11.1.3-21/3459 , повідомляє, що через систему швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів
(RASFF) надійшло повідомлення від 16 лютого 2024 року No 2024.1115 стосовно виявлення металевих фрагментів в шоколадному печиві, що експортувалось з Нідерландів (виробник:
Banketbakkerij Merba BV, Ooosterhout) до України (отримувач: ТОВ «ФОЗЗІ КОММЕРЦ», проспект Павла Тичини 1в, каб. 189, м. Київ, 02152).

Згідно статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини, та письмово інформувати компетентний орган про виявлені невідповідності та вжиті заходи. У разі виявлення вищезазначеної продукції в обігу, просимо негайно інформувати Коростенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області за адресою: 11002, Житомирська обл., Коростенський р-н, м. Олевськ, пров. Промисловий,4а.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту