Відбулось засідання виконавчого комітету міської ради

Сьогодні, 27 лютого, відбулось засідання виконавчого комітету Олевської міської ради. Загалом було розглянуто 21 питання.

Одноголосно було прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади. Допомога надається 23 місцевим мешканцям на загальну суму 54 тисячі гривень. Переважна більшість громадян звертаються за допомогою на лікування.

Було вирішено порушити клопотання перед Коростенською районною державною адміністрацією про представлення до присвоєння почесного звання «Мати-героїня» двох жительок Олевської громади. Це жителька села Рудня-Бистра, 1973 року народження, та жителька села Копище, 1992 року народження. Жінки народили та належно виховали п`ятеро дітей до 8-річного віку.

Також були розглянуті питання про затвердження звіту по фінансовому плану  за   2023 рік КНП «Олевська центральна лікарня» Олевської міської ради та затвердження звіту виконання фінансового плану  за   2023 рік КНП «Олевський Центр первинної медичної допомоги» Олевської міської ради.

Було прийнято рішення про затвердження Перспективного плану оптимізації мережі закладів загальної середньої освіти Олевської  міської територіальної громади на 2024 – 2027 роки». Завданням плану є створення ефективної мережі закладів загальної середньої освіти, виходячи із територіальних особливостей, демографії, забезпечення якості освіти, а також приведення типів закладів загальної середньої освіти у відповідність до вимог чинного законодавства України.

Серед інших також розглядались питання: про внесення змін до штатного розпису закладів дошкільної  освіти Олевської міської ради, надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, взяття на квартирний облік громадян, які потребують поліпшення житлових умов та інші.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту