Змінився депутатський склад Олевської міської ради

У депутатському складі Олевської міської ради відбулися зміни. Як вже повідомлялось раніше, депутат, який балотувався від партії «Батьківщина», Віктор Коц написав заяву на дострокове припинення своїх повноважень. Він був закріплений за одним з округів міста Олевськ.

Згідно Закону України «Про місцеві вибори», його місце займає наступний за черговістю кандидат у депутати від місцевої організації партії. Зокрема, депутатських повноважень набула Валентина Торгонська.

Вона буде закріплена за олевським округом, який включає: бульвар Воїнів Афганців, вул. Весела, вул. Княгині Ольги, вул. Комарова,  пров. Комарова, вул. Промислова,  пров. Промисловий, вул. Робітнича, вул. Чкалова, вул. Щаслива, пров. Робітничий, пров.2-й Щасливий, вул. Володимирська, вул.ім. Гетьмана Виговського, вул.40 років Перемоги, пров. Володимирський,  пров. Набережний,  вул. Першотравнева, пров. Першотравневий,  вул. Олексія Береста,  вул. Нова, вул. Павленка,  пров. Павленка,  вул. Покальчука,  пров. Покальчука, вул. Древлянська, вул. ім. Бориса Добровольського, вул. ім. Василя Струтинського, пров. ім. Василя Струтинського, вул. ім. Володимира Шелеста, вул. Квітинського, вул. Олега Штуль-Ждановича, вул. Юрія Спіженка.

Також рішенням сесії міської ради Віктора Коца було виключено зі складу постійної комісії міської ради з питань депутатської діяльності, регламенту, дотримання законодавства та протидії корупції і включено Валентину Торгонську.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту