Для військового з села Корощине передали автомобіль

Наступний автомобіль для Збройних Сил України.

Наталія Мучичко – відома волонтерка Олевської громади. За її ініціативи в Корощинському старостинському окрузі започаткувалась благодійна акція, в рамках якої кожне домоволодіння села донатить принаймні 100 гривень для військових. Такі збори стали вже традиційними у всіх трьох населених пунктах округу і стали частинкою придбаних автомобілів для військових нашої громади.

Цього разу волонтерка оголосила збір коштів для купівлі автомобіля для її сина, який захищає Україну на Херсонському напрямку. На картковий рахунок Наталії надійшло 40 тисяч гривень від рідних та небайдужих громадян.

Решта коштів від вартості авто – ті, що небайдужі жителі громади приносять, в тому числі односельці військового, зокрема:

Дякуємо кожному, хто невтомно продовжує підтримувати наших воїнів!

Вдалось оперативно придбати автомобіль Opel Frontera, запчастини та нові колеса до нього.

Готували автомобіль до фронту – ремонтували та фарбували – місцеві майстри, які завжди приходять на допомогу та безкоштовно виконують всю роботу: Іван Стрелюк, Богдан Павленко, Ярослав Іванченко, Валерій Миколайчук, Ігор Данюк, Сергій Кравчук. Безмежна вдячність за вашу безкорисливу працю для наших захисників!

Щиро дякуємо всім активним мешканцям нашої громади, які підтримують Сили оборони України!

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту