В Олевську відзначили Міжнародний день вдячності волонтерам

20 квітня відзначається вагоме для кожного з нас свято – Міжнародний день вдячності волонтерам. Напередодні в Олевському ЦДЮТ відбувся концерт, присвячений нашим невтомним трудівникам, надійній підтримці військових,  найтеплішим і найщирішим серцям – нашим волонтерам.

Олевська громада славиться своїми волонтерами, які невтомно працюють, щоб підтримати наших захисників і захисниць. Кожен переданий автомобіль, кожна захисна сітка, навіть кожен приготовлений смаколик, який відправляється на фронт – це кропітка праця цілої команди людей.

Загалом було підготовлено понад 500 подяк волонтерам з міста, сіл і селищ громади. Це люди, які плетуть захисні сітки і костюми, організовують збори коштів, ремонтують автомобілі, готують їжу, виготовляють окопні свічки, перевозять допомогу до військових та ті, хто всебічно підтримує Сили оборони України. Цей список волонтерів можна ще продовжити, адже наші громадяни – найбільш чуйний народ і майже кожен долучався до підтримки захисників.

Міський голова Сергій Лисицький разом з військовими вручили подяки волонтерам, які змогли бути присутніми на заході. Він пригадав початок повномасштабного вторгнення та як об’єднавшись разом вдавалося підтримати наших військових. Подякував кожному волонтеру за їх неоціненну працю.

Музичні та хореографічні номери для присутніх представили Олена Волощук та вихованці Олевського ЦДЮТ: “Тіп-топ”, “Сузір’я”, “Струни”.

Ще раз дякуємо нашим волонтерам! Поки ви є – Україна вистоїть і обов’язково переможе!

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту