Конгрес США схвалив законопроєкт про виділення допомоги Україні

Палата представників Конгресу Сполучених Штатів прийняла важливе рішення, на яке ми давно чекали: про пакет американської підтримки Україні в нашій боротьбі з країною-терористом – росією.
 
Загарбницькі війська росіян продовжують знищувати наші міста та села. Інтенсивні обстріли критичної інфраструктури мають на меті залишити українців без світла. Регіони, які мають спільний кордон з росією також потерпають від постійних ударів з боку окупантів.
 
Це рішення стало можливим завдяки героїчному спротиву, який щодня чинять наші захисники російській навалі, а також дипломатичним зусиллям та політичній взаємодії з американськими елітами з боку Президента України та всієї команди дипломатів, політиків, державних службовців.
 
Дякуємо народу Америки, який з перших днів повномасштабного вторгнення підтримує Україну в нашій боротьбі за Незалежність та демократію.
 
російський режим має зазнати нищівної поразки. Тим самим цивілізований світ продемонструє усім , що терор у сучасному світі завжди отримуватиме гідну відсіч від демократичних держав.
 
Дякуємо нашим захисникам, які роблять для цього усе можливе та неможливе.
 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту