єОздоровлення: діти, які потребують соціальної підтримки, можуть відпочити та оздоровитися

Управління соціальної політики Коростенської районної військової адміністрації   повідомлєяє, що громадяни, які отримують соціальну пільгу як малозабезпечена сім’я, мають право прийняти участь в експериментальному проєкті щодо надання дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, послуг з оздоровлення та відпочинку за принципом «гроші ходять за дитиною», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.04.2024 №385 «Деякі питання реалізації експериментального проекту з організації оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, в дитячих оздоровчих таборах державних підприємств «Міжнародний дитячий центр «Артек», «Український дитячий центр «Молода гвардія» і в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, що містяться в Державному реєстрі майнових об’єктів оздоровлення та відпочинку дітей, за принципом «гроші ходять за дитиною»» (далі – Постанова 385).

  1. Отримувач (особа, яку повідомляють) може відправити дитину (дітей) на відпочинок в одному із закладів, що розміщені за посиланням: єОздоровлення. Пошук закладів для власників спеціальних банківських рахунків. За цим самим посиланням можна перевірити наявність отримувача і дітей в Переліку отримувачів за РНОКПП (ідентифікаційний номер). Така функція є в декількох закладках і в єОЗДОРОВЛЕННЯ і в ПОШУК ЗАКЛАДІВ.
  2. Отримувач повинен відкрити картку єОздоровлення в Приват Банку.
  3. Дочекатися зарахування коштів на карту і протягом трьох місяців з дня зарахування використати їх в обраному Закладі.
  4. Спочатку потрібно обрати заклад та подати заявку на сайті за попереднім посиланням в розділі «Пошук закладу» та, встановивши позначку навпроти тексту «єОздоровлення (для власників спеціальних банківських рахунків)» в обраному Закладі подати заявку у вкладці «Подати заявку»).
  5. В узгоджену з Закладом дату прибути з дитиною та оплатити за відпочинок.
  6. Відкрити карту можна до 25.11.2024, а оплатити за путівку – до 25.12.2024.

Для участі в програмі необхідно щоб виконувалися одночасно три умови:

  1. Сім’я отримує допомогу малозабезпеченим сім’ям.
  2. І дитина, віком від 7 до 18 років перебуває на обліку як пільговик і інформація по ній знаходиться в Реєстрі пільговиків з діючою категорією “Дитина з багатодітної сім’ї”.
  3. Дитина не оздоровлювалася в дитячому центрі «Артек» в поточному році.

Або:

  1. Сім’я отримує допомогу малозабезпеченим сім’ям.
  2. І дитина, віком від 7 до 18 років перебуває на обліку як дитина з інвалідністю (крім підкатегорії А), (здатна до самообслуговування).
  3. Дитина не оздоровлювалася в дитячому центрі «Артек» в поточному році.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту