22 дітей Олевської ОТГ поїдуть на відпочинок у «Лісову казку»

Міська рада готується до оздоровчої кампанії дітей у 2017 році.  Питання підготовки та організації оздоровлення дітей обговорили 4 липня на засіданні робочої групи у відділі освіти міської ради. Участь в засіданні взяли заступник міського голови Яків Осипчук, заступник начальника освіти, молоді та спорту Алла Гаврилюк, головний спеціаліст відділу освіти Альона Ковальчук, директор ЦСССМ Світлана Орищук. Також були запрошені начальник відділу освіти міської ради Валерій Левченко та начальник відділу освіти, молоді, спорту, охорони здоров’я та зв’язків із громадськістю Олевської РДА Галина Талах.  Програмою Олевської міської ради «Оздоровлення та відпочинку дітей на 2017 – 2021 роки» передбачено оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, за бюджетні кошти.

Члени групи розподіли путівки між пільговими категоріями дітей наступним чином:

  • діти-сироти – 5 путівок
  • діти учасників АТО – 5 путівок
  • діти з багатодітних родин – 4 путівки
  • діти-інваліди – 2 путівки
  • діти-переселенці – 1 путівка
  • діти постраждалі внаслідок аварії на ЧАЕС – 1 путівка
  • діти-переможці олімпіад, конкурсів, турнірів – 4 путівки

На даний час до відділу освіти надійшла 51 заява на оздоровлення, прийом заяв триває. Загальна сума на оздоровлення складає 120 тис. грн. Оскільки задовольнити всі заяви міська рада не в змозі, тому було вирішено віддати перевагу тим дітям, які в 2016 і 2017 році ще не оздоровлювались.

Прийнято рішення розпочати закупівлю 22 путівок по 5670 грн. Відпочинок запланований у дитячому оздоровчому таборі «Лісова казка» в смт Кам’яний Брід Баранівського району з 9 по 29 серпня. Спеціалісти відділу освіти називають цей табір одним із найкращих в області, тому дітям там має сподобатись.

Житомирська обласна рада продовжує практику розподілу путівок, придбаних за кошти обласного бюджету, які виділятимуть пропорційно до виділених коштів у місцевих бюджетах. Отож, Олевська ОТГ отримає ще близько 20 путівок на оздоровлення дітей.

 

Шановні батьки, прийом заяв на оздоровлення продовжується. Просимо звертатись у відділ освіти Олевської міської ради за адресою бульвар Воїнів-Афганців,1. При собі мати документи, що підтверджують статус дитини.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту