В Олевську хочуть переобрати голову федерації футболу

24 липня відбулося засідання виконкому Федерації футболу Олевського району, на якому був присутній перший заступник голови Житомирської обласної федерації футболу Василь Гордійчук, заступник міського голови Яків Осипчук, начальник відділу освіти Валерій Левченко, директор ДЮСШ Валерій Шапорда, депутат міської ради, голова постійної комісії з питань освіти, культури, молоді,фізкультури і спорту, питань охорони здоров’я та соціального захисту населення Віктор Шапорда, капітани і представники футбольних команд.

18 липня під час звіту директорів спортивних шкіл було піднято питання про проблеми футболу, зокрема організацію та проведення ігор, їх фінансування. Як було зазначено – це через часті конфлікти з директором федерації футболу Володимиром Гаврилюком.

 

Читайте «Директори спортивних шкіл звітують про роботу» за посиланням http://olevsk-gromada.gov.ua/2017/07/18/direktori-sportivnih-shkil-zvituyut-pro-robotu/

 

Членами виконкому було вирішено обрати Віктора Шапорду делегатом від Олевської федерації футболу на конференцію Житомирської федерації. Найближчим часом буде скликано конференцію футбольної федерації, де планують заслухати звіт голови федерації футболу Олевського району, звіт ревізійної комісії, переобрати керівні органи, інше.

На перспективу запропоновано створити федерацію футболу Олевської ОТГ.   

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту