В селі Кишин відбувся семінар для працівників культури

3 серпня цього року відділ культури Олевської  міської ради організував і вперше провів виїзний семінар-практикум з клубними працівниками в с. Кишин. На початку семінару начальник відділу Ірина Кльоц проінформувала працівників про стан галузі культури, про роботу, заходи та плани. Головні спеціалісти відділу культури Інна Шадура та Наталія Мидловець доповіли присутнім про ведення документації, аналіз здачі звітності, участь учасників художньої самодіяльності в святкуванні Дня Незалежності України та інше. Методисти міського будинку культури Денис Ничипорчук та Ігор Васильчук розповіли про підсумки творчих звітів та відбір кращих виконавців для участі в концертній програмі присвяченій Дню незалежності України, надали методичні рекомендації, роздали нові Державні прапори України.

На семінарі був присутній автор творчого проекту з підготовки збірки віршів та пісень «Тихоплинна Уборть», засновник обласного етнофестивалю «Витоки Уборті медові» Петро Скиба. Він запропонував працівникам культури допомогти у формуванні збірки віршів та участі у фестивалі, який відбудеться у вересні місяці в с. Рудня-Іванівська Ємільчинського району, а через два роки цей етнофестиваль буде проходити в с. Зубковичі Олевської ОТГ.

Після виступів доповідачів учасники художньої самодіяльності с. Кишин під керівництвом директора будинку культури Алли Рабош провели творчий захід для своїх колег. Після перегляду концерту, працівники культури отримали методичну та практичну допомогу і, звичайно, естетичне задоволення.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту