Про затвердження розміру тарифів на послуги з теплопостачання ТОВ «Олевське орендне підприємство теплових мереж»

УКРАЇНА

ОЛЕВСЬКА  МІСЬКА  РАДА ЖИТОМИРСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

Виконавчий   комітет

РІШЕННЯ  №

  від ___. ______ 2017 р.

 

Про затвердження розміру

тарифів на послуги з теплопостачання

 ТОВ «Олевське орендне підприємство

 теплових мереж»

Розглянувши подання адміністрації Олевського орендного підприємства  теплових мереж та наданих ними розрахунків планової собівартості щодо тарифів на комунальні послуги з теплопостачання, керуючись ст.ст. 7, 31, 32 Закону України „ Про житлово-комунальні послуги”, постановою Кабінету міністрів України від 01.06.2011р. № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», п.2 ст.28 Закону України «Про  місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та враховуючи всезагальне зростання цін на енергоносії, паливно-мастильні матеріали, підвищення мінімального рівня заробітної плати та з метою забезпечення економічного вирівнювання роботи ТОВ «Олевське орендне підприємство теплових мереж», виконком міської ради

ВИРІШИВ:

 

  1. Затвердити Олевському  орендному  підприємству  теплових мереж тарифи на житлово-комунальні послуги з теплопостачання для споживачів ІІ групи (бюджетні установи) 1Гкал  – 1598 грн..

 

  1.   Вважати таким, що втратило чинність  рішення виконавчого  комітету № 143  «Про встановлення  тарифів на послуги з теплопостачання» від 14.12.201 року.

 

  1. З метою забезпечення стабілізації цін (тарифів) на комунальні послуги, адміністрації Олевського орендного  підприємства  теплових мереж вишукувати можливості щодо зниження собівартості надання послуг, щоквартально проводити аналіз фактичних втрат, а в разі зростання цін на енергоносії – подавати розрахунки на розгляд виконкому.

 

  1. Відповідальному за випуск бюлетеня «Новини Олевська» опублікувати дане рішення в бюлетені для ознайомлення споживачів послуги на теплопостачання  з новими тарифами та розмістити  дане рішення на сайті Олевської міської ради.

 

  1. Даний тариф застосувати не менше, ніж за 15 днів з дня повідомлення про затвердження тарифів на теплопостачання в мережі Інтернет та на сайті Олевської міської ради olevsk-rada.gov.uа .

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Колбасюка В.В.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту