Тепеницька школа відсвяткувала Свято першого дзвоника і 30-літній ювілей

Гучним дзвоником зустрічали День знань в загальноосвітніх закладах Олевської об’єднаної громади. Подвійне свято – Першого дзвоника та 30 років від дня створення відсвяткувала першого вересня Тепеницька загальноосвітня школа. Зустрічали ювілей великою шкільною родиною (в ній навчається 170 дітей із трьох сіл – Тепениці, Артинська та Обищ). У своєму привітанні директор Ірина Толочкіна подякувала всім, хто за цей час працював і продовжує працювати  в школі, допомагає та організовує навчальний і виховний процеси. Слова подяки висловили перші першокласники закладу, які у 1987 році першими переступили поріг новозбудованої школи. Вони теж завітали на свято та підготували для наймолодших школярів сюрприз – торт, на якому разом задували свічки.

Іменинниками в цей день без сумніву були першокласники. Злегка втомлені метушливими зборами вранці, дехто ще позіхаючи, вони не переставали щиро посміхатись та сором’язливо споглядати за всім, що відбувається. Як наймолодшим у шкільній родині, одинадцятикласники вручили їм подарунки від себе та заодно передали від народного депутата В.Арешонкова.

Вітали зі Святом знань колектив школи та присутніх також голова Олевської ОТГ Олег Омельчук та в.о. старости села Володимир Кайданович. Міський голова зазначив, що міська рада буде робити все можливе, щоб до початку опалювального періоду зробити в школі реконструкцію системи опалення, а згодом провести заміну вікон. Оскільки в гості ходять з подарунками, школі подарували не зайву річ – музичну колонку з підсилювачем.

На завершення хочеться додати декілька слів. Перший дзвоник покликав малечу до перших класів, за парти. Вони починають всій шлях Країною знань, нехай він буде цікавим та плідним. Учні 11 класу мають його успішно завершити. Бажаємо батькам та педагогам набратися терпіння і мудрості, щоб допомогти пройти цей шлях разом з ними.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту