Будуємо житловий будинок ЗАКОННО!!!

              Оформлення документів – це початковий етап усього процесу і, до вирішення питань, пов’язаних з отриманням різного роду дозвільних документів, потрібно підійти ще до зведення будівлі. Дозвільні документи на будівництво є законною підставою для реалізації будь-якого будівельного або архітектурного проекту.

               Всю дозвільну процедуру в будівництві індивідуального житлового будинку можна умовно поділити на 6 етапів:

  1. Оформлення права власності на земельну ділянку (цільове призначення землі – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд).
  2. Отримання будівельного паспорта. Порядок видачі будівельного паспорта здійснюється Управлінням містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Олевської міської ради за адресою: вул. Свято-Миколаївська, 4, м. Олевськ, 11000.
  3. Виконання будівельних робіт при будівництві індивідуального житлового будинку, садового, дачного будинку не вище двох поверхів (без урахування мансардного поверху) з площею до 300 квадратних метрів, господарських будівель і споруд, гаражів здійснюється після реєстрації органом ДАБК повідомлення про початок виконання будівельних робіт. Після заповнення двох примірників повідомлення необхідно надіслати їх рекомендованим листом на адресу: 10014, м. Житомир, майдан С.П.Корольова, 12 (4 поверх), Управління ДАБІ у Житомирській області.
  4. Після закінчення будівельних робіт, замовник звертається до бюро технічної інвентаризації майна за технічним паспортом на новобудову за адресою: м. Олевськ, вул. Володимирська, 2.
  5. На основі вище перерахованих документів, а саме: документа на землю, будівельного паспорта, повідомлення про початок виконання будівельних робіт, технічного паспорта, забудовник заповняє і подає декларацію про готовність об’єкта до експлуатації в двох екземплярах. За адресою: 10002, м. Житомир, вул. Михайлівська, 4.
  6. Звертаємось із заявою до Державного реєстратора. Потрібно подати: заяву про реєстрацію права власності; перелік документів для реєстрації права власності: технічний паспорт на ваш будинок; зареєстровану декларацію; копію вашого паспорта, ІПН; документи на землю під вашим будинком за адресою: м. Олевськ, вул. Володимирська, 2.

 

Декларація ЗРАЗОК

 

Повідомлення про початок по будпаспорту ЗРАЗОК

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту