Весняне прибирання села Покровське

Ось і настала чудова пора року – весна. Всі ми з нетерпінням її чекали. З’явилися перші весняні квіти та зеленіє травичка. Але разом з цією красою з’явилося дуже багато сміття. Для приведення території села Покровське до ладу в.о. старости села Надія Андріївна Басюк організувала весняну толоку.

Впорядковано центр села, де пофарбовано штахетник міні-парку. Біля Покровського ЗДО замінено огорожу та пофарбовано в блакитно-жовтий колір. Впорядковано пам’ятні знаки та місця поховання воїнів ВВВ. Частково замінено огорожу біля зупинки с.Покровське. Ліквідовані шість стихійних сміттєзвалищ.

Жителі Покровської громади дякують міському голові Олегу Васильовичу Омельчуку за надані матеріали, фарбу, вапно для благоустрою села. В даному заході прийняли участь три працівники центру зайнятості Примак Лілія, Яценко Олена, Шмат Володимир та працівники сільської ради, клубів, бібліотеки, ДНЗ, ФАПу. 

Прохання (в.о. старости Н.А.Басюк ) до жителів Покровської сільської громади – дотримуватися правил благоустрою. Не складати дрова і обрізки на узбіччях доріг, не організовувати стихійні сміттєзвалища. Приватних підприємців, які здійснюють торгівельну діяльність, прийняти участь в конкурсі на найкраще озеленення та благоустрій території біля торгівельного закладу. Підсумки на найкращий двір, найкращу вулицю, найкращий торгівельний заклад буде розглядатися на Дні села – 14 жовтня.

Зав. бібліотеки с. Покровське С.М.Яценко.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту