Конкурс-виставка фотографій “Фотохант”

Такий конкурс запропонувала провести вчитель Олевської гімназії Юлія Десюк. Ми дякуємо Юлії Олександрівні за активність і знайомимо всіх небайдужих жителів ОТГ з умовами конкурсу.

Цілі і завдання:

– сприяння творчому розвитку, виховання активної життєвої позиції жителів ОТГ, створення умов для особистісного зростання людей, які захоплюються фотомистецтвом.

Час і місце проведення.

Конкурс-виставка відбудеться у м. Олевськ 19 травня 2018 року(конкретні час і місце будуть повідомлені пізніше).

Правила проведення.

Роботи учасників приймаються  у наступних категоріях:

  1. «Вулицями й вуличками мого міста/ села».
  2. «Людина ХХІ століття».
  3. «Яскрава емоція».
  4. «Макросвіт».

Кожен учасник конкурсу може бути представлений однією роботою в кожній категорії.

Вимоги до фотографій. Всі фотографії повинні бути виконані самими учасниками за їх власним задумом та оформлені на фотопапері (А-4). Не допускається використання чужих фотографій.

Роботи подаються не пізніше 15 травня до загального відділу міської ради (спеціалісти по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ), що знаходиться за адресою: м. Олевськ, вул. Свято-Миколаївська, 4 .

Оцінка робіт. Загальна оцінка журі є сумою індивідуальних оцінок кожного члена журі, заснованих на суб’єктивній оцінці представлених робіт. Рекомендовані критерії і параметри, які впливають на оцінку:- відповідність роботи тематиці конкурсу в цілому, – художня цінність роботи, – технічна якість роботи, – оригінальність.  Довідки за телефоном – 097 879 4589 (Юлія).

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту