Звіт працівників Будинку культури села Дружба

20 квітня в с. Дружба пройшов творчий звіт працівників Будинку культури перед населенням. 
В приміщенні будинку культури створена кімната–музей, де були представлені поновлені творчі роботи жителів села, які вражають чудовими, яскравими і досить не простими за технікою виробами з бісеру та вишивкою.
Оригінально був підготовлений сценарій концерту, де ведуча заходу Людмила Торгонська, імітуючи ведучу телебачення (був зробленийштучний телевізор та проекція), з гумором розповідала про новини села та цікавими висловами запрошувала учасників на сцену.
Яскраво відмітився жіночий вокальний ансамбль «Зорецвіт» у складі Хоменюк Галини, Торгонської Наталії, Зінчук Валентини, Кізілової Анни, який виконав укр.нар.пісні «Криниченька», «Гапка».
Дует у складі Кізілової Анни та Круглєя Володимира душевно виконав пісню «На весні».
Справжні козаки, а саме: Макарчук Тарас, Подибайло Артем, Прудніков Станіслав, Смик Микола самобутньо та патріотично виконали пісню «Сім шляхів».
Дівчатка зі школи (Торгонська Олександра, Макарчук Аліна, Дехтяренко Софія, Лошакова Ольга) виконали пісню «Ой не сваріться моя мамо».
Сценка «Ворожка» та сценка «Уривок Кайдашева сім`я» – викликали у глядачів веселий сміх та гучні оплески.
Гумореску «Міняю жінку» чудово розповіла Ніколаєнко Ганна.
Рухливі танцювальні номери «Черевички» та «Пори року» замилували око глядача.
Перед завершенням заходу була представлена проекція села з колишніми фотографіями жителів та будівель села на фоні пісні «Старі фотографії» Кузьми Скрябіна.
Заключним номером концерту була пісня «Щастя нам, українці», яку виконували всі учасники концерту. 
На концерті були присутні начальник відділу культури Олевської міської ради І.В.Кльоц та художній керівник Олевського МБК О.В.Бреслаш. Концерт підготував директор СБК с.Дружба В.В.Патюк.

За інформацією офіційної сторінки
в соціальній мережі Facebook Олевського МБК

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту