Надання послуг із психологічної реабілітації учасникам АТО та постраждалим учасникам Революції Гідності за рахунок бюджетних коштів

         З метою своєчасного надання послуг із психологічної реабілітації учасникам антитерористичної операції та постраждалим учасникам Революції Гідності за рахунок бюджетних коштів, управління праці та соціального захисту населення Олевської районної державної адміністрації відповідно до наказу № 22 від 30.07.2018 року ТОВ санаторій «Борисфен» включено до переліку суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації.

         Для проходження психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції, постраждалий учасник Революції Гідності або його законний представник звертається до замовника послуг – районного органу соціального захисту населення за місцем реєстрації або за місцем фактичного проживання  (перебування), а для діючих військовослужбовців – за місцем перебування (розташування військової частини (підрозділу), із заявою, складеною в довільній формі.

         У разі виникнення додаткових питань, пропонуємо за роз’ясненнями звертатися до управління праці та соціального захисту населення, каб. № 7, м. Олевськ, вул. Привокзальна, 5.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту