Міський голова привітав будівельників з професійним святом

12 серпня Україна відзначає День будівельника. Напередодні міський голова Олег Омельчук завітав до будівельних організацій міста, щоб привітати з професійним святом, яке щорічно відзначається у другу неділю серпня.

Міський голова подякував представникам галузі за їхню нелегку та водночас важливу роботу. Він побажав колективам розвитку та процвітання, покращення матеріально-технічної бази та гідної оцінки власної праці.

За внесок у розбудову Олевської міської об’єднаної територіальної громади, високі виробничі показники та з нагоди Дня будівельника подяками були нагороджені ПП «Будпослуги №1» і ТОВ «Олевськгазбуд».

Також кращих працівників будівельної галузі міський голова Олег Омельчук нагородив подяками та грошовими преміями по 200 грн. За сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток будівельної галузі та з нагоди Дня будівельника були нагороджені маляри-штукатури ПП «Спецрембудсервіс-А» Урбанська Людмила та Сидоренко Олена, муляр ПП «Будпослуги №1» Лозко Валерій та працівники ТОВ «Олевськгазбуд»: зварювальник пластмас Іщенко Олексій, електрозварювальник Корнійчук Віктор та електрик Коротун Олег.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту