Вчителі англійської мови пройшли 24-годинний тренінг

Протягом трьох днів на базі Олевського міжшкільного навчально-виробничого комбінату 26 учителів англійської мови закладів загальної середньої освіти Олевської ОТГ та 6 учителів англійської мови закладів загальної середньої освіти Білокоровицької ОТГ, які  з вересня 2018 року викладатимуть англійську мову у першому класі  за стандартами Нової української школи пройшли 24-х годинний очний тренінг, спрямований на вдосконалення компетентності педагогів.

Навчання проводились в атмосфері дружньої співпраці, взаємодопомоги та обміну досвідом. Учасники очного тренінгу брали активну участь в усіх формах роботи, опановуючи різноманітні прийоми та техніки геймифікації навчального процесу. Педагоги мали унікальну можливість зайняти місце учня та на собі випробувати нові методики та цікаві вправи, різні форми організації навчальної діяльності. Це дало змогу критично оцінити свої методи викладання та підготуватись до роботи в умовах Нової Української Школи.

На високому методичному та фаховому рівні заняття з учителями провела сертифікований «агент змін» Ходаківська Тетяна Дмитрівна, яка пройшла навчання при Британській Раді в Україні. Вона зуміла створити позитивний навчальний простір,  згуртувала  і активізувала учасників для плідної праці, подавала інформацію у цікавому форматі.

Попереду в учителів проходження он-лайн навчання на платформі nus-english.com.ua. та виконання тестів.

В червні аналогічні курси пройшли вчителі німецької мови при комунальному закладі «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти».

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту