День села Замисловичі

Нещодавно в селі Замисловичі святкували День села. Привітати жителів села зі святом приїхала начальник відділу культури Ірина Кльоц, яка від міського голови Олега Омельчука передала вітання та побажала жителям села процвітання, а кожній родині щастя, достатку, злагоди та добробуту, а також вручила грамоти від Олевської міської ради  директору Будинку культури Шелепйонок Валентині та завідуючій ФП Патюк Тетяні. 

Під час святкування виконуюча обов’язки старости села Бабич Лариса привітала жителів зі святом та вручила подарунки дітям, що народилися в цьому році, новоствореним сім’ям, подружнім парам, які відзначили срібне та золоте весілля, найстаршим жителям села, ювілярям та ін.

Окрім вітання та нагородження місцевих жителів, в програмі свята були чудові музичні і танцювальні номери  у виконанні місцевих співаків та колективів із с. Замисловичі та с. Обище. На святі також були представлені тематичні виставки.

Свято минуло в невимушеній дружній атмосфері. Повеселитися на День села завітали цілими сім’ями. Для наймолодших жителів були організовані різноманітні ігри та цікаві сюрпризи.

Наприкінці заходу була висловлена подяка спонсорам: Торгонському Валентину, Коцу Віктору, Ширмі Олександру, Уразбаєву Михайлу, Ковальчук Марині, Ковальчук Сергію Юхимовичу, Резніченко Михайлу, Кухаржевскій Марині, Ковальчук Сергію Сергійовичу, Торгонському Віталію, Потапчуку Володимиру.

Також всіх гостей свята пригощали смачним пловом.

По завершенні концертної програми, свято продовжилося запальною дискотекою просто неба.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту