День селища Новоозерянка

Нещодавно на храмове свято Воздвиження Хреста Господньоо Новоозерянка вдруге відсвяткувала День селища. Концерт проходив у сільському Будинку культури.

Привітати громаду зі святом приїхали поважні гості: міський голова Олег Омельчук, керуючий справами виконавчого комітету Юрій Русин, народний депутат України Володимир Арешонков, перший заступник голови Житомирської обласної ради Сергій Крамаренко, голова районної ради Віктор Троц, депутат міської ради Юрій Шевчук.

Олег Васильович у привітальному слові звернувся до жителів: «Щиро радий, що я разом з вами у це свято, можу вас привітати з Днем селища. Хочу побажати всім жителям здоров’я, миру та добробуту і щоб в наступному році ми разом з вами, спільно з депутатами, виконавчим комітетом навели порядок у селищі». Також від міської ради нагородив подяками та грошовими нагородами діловода смт. Новоозерянка Ольгу Дорошенко, учасника гурту «Калинонька» Валентину Омелянчук, в. о. старости смт. Новоозерняка Ірину Дударь.

Привітав жителів і перший заступник голови Житомирської обласної ради Сергій Крамаренко та вручив подарунок – телевізор для Новоозерянського НВК.

Відзнаки та грошові нагороди жителям селища Новоозерянка також вручали: Володимир Арешонков, Юрій Шевчук і Віктор Торц.

Музичні вітання дарували  присутнім школярі, учасники художньої самодіяльності сільського Будинку культури.

Біля Будинку культури організували розважальну зону для дітей. Там встановили надувну гірку й батут, де гралася малеча. По закінченню концертної програми розпочалася святкова дискотека.

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту