Встановлення шлагбауму біля гімназії та інші питання виконкому

26 жовтня відбулось засідання виконавчого комітету Олевської міської ради. Члени виконавчого комітету розглянули 23 питання.

Традиційно розглядалось питання про надання одноразової матеріальної допомоги жителям Олевської громади. 22 жителя із с. Жубровичі, с. Журжевичі, м. Олевськ, с. Соснівка, с. Зубковичі, с. Лопатичі, с Тепениця, с. Кам’янка, с. Юрове, с. Варварівка, с. Калинівка звернулись за одноразовою матеріальною допомогою на лікування тітки, батьків, сестри, чоловіка, поховання рідних та на ліквідацію наслідків пожежі. Загалом було виділено кошти в сумі 14100 грн.

Наступним питанням члени виконавчого комітету розглянули встановлення режиму роботи магазину «Перлина», який знаходиться за адресою: вул. Київська, 14. Він працюватиме щоденно, без перерви та вихідних з понеділка по п’ятницю з 9:00-16:30, (субота та неділя з 8:30-15:00). Відповідним рішенням власник має забезпечити прилеглу до торгової точки територію належним облаштуванням, освітленням та урнами для сміття. Дану територію утримувати в належних санітарних умовах.

Виконавчий комітет вирішив надати дозвіл відділу освіти, молоді та спорту Олевської міської ради  на встановлення шлагбауму по вул. Свято-Миколаївська, 57-а, на території Олевської гімназії та Центру розвитку дитини №2 «Сонечко». Даний об’єкт допоможе врегулювати в’їзд на паркову шкільного подвір’я, що убезпечить перебування дітей на території школи та садочка.

Члени виконкому затвердили протокол засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу з визначенням виконавця послуг по вивезенню ТПВ від приватного сектору житлових будинків, організацій, підприємств та установ у Олевській ОТГ. Згідно протоколу, переможцем визначено ДП «Будпослуги-2» ПП «Будпослуги-1».

Наступним питанням члени виконавчого комітету затвердили протокол засідання конкурсної комісії з визначенням виконавця послуг з обслуговування та ремонту об’єктів вуличного освітлення населених пунктів Олевсьокої ОТГ. Переможцем було визначено ТОВ «Фалькон Пауер».

Варто зазначити, що на обидва конкурси свої заявки подали лише по одному учаснику.

Також були розглянуті питання: про затвердження розпоряджень міського голови, про актуалізацію даних щодо осіб, які перебувають на квартирному обліку, про видачу ордера на житлове приміщення, про зміну та присвоєння адресних номерів, про надання дозволу на зрізання аварійних зелених насаджень та ін.

Після завершення розгляду питань міський голова Олег Омельчук представив членам виконавчого комітету нового директора ЦХЕТУМу Артема Курбеко.

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту