Понад півтисячі громадян скористалися послугами мобільного сервісного центру МВС у 2018 році

Протягом минулого року, завдяки роботі мобільного сервісного центру МВС, понад 500 мешканців віддалених районів Житомирської області заощадили час та кошти на дорогу до стаціонарного сервісного центру, з них 113 – в Олевську.

Мобільні сервісні центри МВС – це пересувні сервісні центри, які працюють у віддалених районах області, де немає стаціонарних центрів і надають найпопулярніші послуги: реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, заміна посвідчення водія, видача міжнародного посвідчення водія, а також приймання запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

На Житомирщині мобільний сервісний центр виїжджає до шести населених пунктів – Олевськ, Малин, Овруч, Чуднів, Любар та Попільня. За 2018 рік адміністратори загалом надали 571 послугу. Зокрема, 113 операцій було надано в Олевську під час 7 виїздів.

Найпопулярніша послуга мобільних сервісних центрів – реєстрація та перереєстрація транспортних засобів. Цією послугою в Олевську скористалися 59 громадян. Загалом протягом року в Житомирській області здійснили 340 таких операцій. Послугою із заміни посвідчення водія в регіоні скористалися 149 разів, з них 37 – «на виїзді». Довідку про несудимість замовили 82 людини, в Олевську – 17. Варто відзначити, що замовити довідку можна не лише безпосередньо у сервісному центрі, а й онлайн, перейшовши за посиланням dpvs.hsc.gov.ua/.

Лишити заявку на виїзд мобільного сервісного центру громадяни можуть у місцевих органах виконавчої влади, котрі передають запити до Регіонального сервісного центру МВС. Ознайомитися з графіком виїздів мобільного сервісного центру можна на офіційному сайті РСЦ МВС в Житомирській області.

Додаткову інформацію та консультації можна отримати за номерами (044) 290-18-99, (0412) 41-93-26 або на офіційній Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС.

 

Регіональний сервісний центр МВС

в Житомирській області

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту