До Олевської громади завітали благодійники із Швейцарії

До  Олевської громади завітали благодійники із Швейцарії  на чолі з пастором церкви євангельських християнів-баптистів Валентином та його дочкою Анною.

Вперше до України представники із Швейцарії приїхали від християнської місії «Світло на сході». Ця місія має дві гілки: німецьку, яка відповідає більш за християнську літературу для всього світу,  і швейцарську, яка займається гуманітарною допомогою.

З гуманітарною допомогою благодійники приїжджають і до України від місії «Світло на сході», але цього разу  Бен , Ірма, Фріц, Єремія просто домовились  між собою та за власні кошти приїхали в Україну з Різдвяною акцією, супроводжувала їх перекладач Наталія Недзельська.

З цією акцією благодійники вже не вперше приїжджають. Побували вже в багатьох містах України. Основна мета їхнього візиту –  дарувати радість людям та розказати про Христа. З таким візитом і до Олевської громади вирішили завітати гості із Швейцарії.

30 січня в приміщенні міської ради зустріли гостей заступник міського голови Яків Осипчук, директор КУ «Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олевської міської ради» Світлана Орищук та начальник відділу освіти, молоді та спорту Валерій Левченко. Яків Миколайович  висловив щирі слова вдячності гостям з-за кордону за їхню допомогу, щирість та доброту і висловив сподівання на подальше ефективне співробітництво. Далі гостям подарували гостинці, що символізують наш край та сувеніри, які власноруч зробили вихованці ЦХЕТУМу. Вони в свою чергу також всім присутнім на згадку вручили календарі із пейзажами Швейцарії.

Протягом двох днів благодійники їздили і зустрічалися з жителями громади: дітками, з одинокими людьми похилого віку та сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах. Також встигли побувати в двох музеях громади: Олевському і Копищенському.

Своїм візитом дійсно приносили радість людям. Всі із задоволенням приймали гостей, які радо спілкувалися з ними, співали пісні, розказували християнські розповіді. А старенькі бабусі навіть плакали від щастя, що до них завітали гості. Всім, кого відвідували благодійники, розповідали історію із Біблії, а щоб краще було зрозуміло кожному роздавали листівки з ілюстраціями. Також кожному дарували святково запаковані коробки, в яких були зібрані продукти харчування, солодощі, засоби гігієни, іграшки, канцелярські предмети та одяг та ін.  

Більше фото дивіться на нашій офіційній сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

 

Залишити коментар

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
Перейти до вмісту